Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Combină ingredientele uscate pentru aluat, adaugă uleiul, apoi treptat apa călduță până când obții un aluat compact, foarte puțin lipicios. Lasă deoparte, acoperit, pentru 1- 2 ore.
Presărând puțină făină pe blatul de lucru, întinde aluatul într-un strat subțire de 0,5 cm, în forma unui dreptunghi.
Unge aluatul cu sos de roșii, apoi presară dovlecelul dat prin răzătoare, feliile de bacon și nucile mărunțile.
Opțional, presară deasupra cașcaval sau mozzarella.
Tava intră la cuptor, la 180 de grade Celsius, pentru 30-40 de minute.
Pentru că pizza se va întări treptat, adaugă un strat generos de sos de roșii și evită toppingurile uscate (optează pentru dovlecel, ciuperci în conservă, felii de roșii, spanac congelat).
0 0 votes Acordă o notă rețetei