Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 1 ora 15 minute
Fierbe cartofii în apă cu sare.
Zdrobește cartofii și mixează cu laptele și untul. Păstrează din apa în care au fiert cartofii ca să o folosești pentru a regla consistența piureului. Sărează după gust.
Bate bucãțile de carne, în acelaşi mod în care procedezi şi la snițele. Condimenteazã-le cu ulei de mǎsline, sare, piper, puțin usturoi praf şi boia dulce.
Taie bananele în două, apoi separă fiecare jumătate în 3 bucăți (este suficient să apeși cu degetul pe mijloc și fructul se va separa).
Ruleazǎ o bucatǎ de bananǎ într-o bucatǎ de pulpǎ de pui, dupǎ care ruleazǎ într-o felie de bacon/prosciutto. Prinde ruloul cu scobitori.
Aşazǎ rulourile într-un vas yena sau pe o tavǎ tapetatǎ cu hârtie de copt, acoperǎ cu hârtie de copt, apoi folie de aluminiu.
Tava intră în cuptorul preîncǎlzit la 180 de grade Celsius, cǎldurǎ sus-jos, pentru aproximativ 45 minute.
Dupǎ cele 45 minute, scoate foliile de deasupra, scurge excesul şi mai lasǎ la cuptor, cu ventilația pornită, pânǎ se
rumenesc.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei