Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Pulpe de pui cu banană și bacon, cu piure de cartofi

Durata Preparare: 1 ora 15 minute

Ingrediente:

Pulpe de pui - 400 grame
Banană - 3 bucăți
Prosciutto - 100 grame
Cartofi - 4 bucăți
Cartofii dulci - 2 bucăți
Lapte - 100 mililitri
Unt - 30 grame
Sare
Piper
Boia de ardei dulce - grame
Oregano - grame

Pași:

Pasul 1

Fierbe cartofii în apă cu sare.

Pasul 2

Zdrobește cartofii și mixează cu laptele și untul. Păstrează din apa în care au fiert cartofii ca să o folosești pentru a regla consistența piureului. Sărează după gust.

Pasul 3

Bate bucãțile de carne, în acelaşi mod în care procedezi şi la snițele. Condimenteazã-le cu ulei de mǎsline, sare, piper, puțin usturoi praf şi boia dulce.

Pasul 4

Taie bananele în două, apoi separă fiecare jumătate în 3 bucăți (este suficient să apeși cu degetul pe mijloc și fructul se va separa).

Pasul 5

Ruleazǎ o bucatǎ de bananǎ într-o bucatǎ de pulpǎ de pui, dupǎ care ruleazǎ într-o felie de bacon/prosciutto. Prinde ruloul cu scobitori.

Pasul 6

Aşazǎ rulourile într-un vas yena sau pe o tavǎ tapetatǎ cu hârtie de copt, acoperǎ cu hârtie de copt, apoi folie de aluminiu.

Pasul 7

Tava intră în cuptorul preîncǎlzit la 180 de grade Celsius, cǎldurǎ sus-jos, pentru aproximativ 45 minute.

Pasul 8

Dupǎ cele 45 minute, scoate foliile de deasupra, scurge excesul şi mai lasǎ la cuptor, cu ventilația pornită, pânǎ se
rumenesc.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments