Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Pulpă de curcan umplută

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius.

Pasul 2:

Desfă pe cât posibil pulpa de curcan, apoi unge-o cu un amestec făcut din ulei de măsline, sare, piper, turmeric, rozmarin și busuioc.

Pasul 3:

Taie merele cubulețe. Dacă folosești scorțișoară baton, dă-o pe răzătoarea mică, apoi amestecă merele cu scorțișoara.

Pasul 4:

Umple curcanul cu merele, apoi rulează carnea folosindu-te de o folie.

Pasul 5:

Leagă cu sfoară carnea, apoi dă-o la cuptor pentru 45 de minute.

Pasul 6:

Topește untul într-o tigaie, adaugă mazărea și las-o la sotat, amestecând ocazional. Condimentează cu sare, piper și mărar. Dacă îți plac mâncărurile picante, poți presăra și câțiva fulgi de chilli.

Tips & Tricks

Carnea de curcan poate fi o opțiune perfectă pentru mesele de sărbătoare. Aceasta conține triptofan, un aminoacid care contribuie la producerea serotoninei – un neurotransmițător asociat cu starea de bine și fericirea. Bineînțeles, efectul nu este imediat, dar poate fi preparatul care aduce bună dispoziție la masă.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments