Prăjitură la alegere
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius.
Desfă pe cât posibil pulpa de curcan, apoi unge-o cu un amestec făcut din ulei de măsline, sare, piper, turmeric, rozmarin și busuioc.
Taie merele cubulețe. Dacă folosești scorțișoară baton, dă-o pe răzătoarea mică, apoi amestecă merele cu scorțișoara.
Umple curcanul cu merele, apoi rulează carnea folosindu-te de o folie.
Leagă cu sfoară carnea, apoi dă-o la cuptor pentru 45 de minute.
Topește untul într-o tigaie, adaugă mazărea și las-o la sotat, amestecând ocazional. Condimentează cu sare, piper și mărar. Dacă îți plac mâncărurile picante, poți presăra și câțiva fulgi de chilli.
Carnea de curcan poate fi o opțiune perfectă pentru mesele de sărbătoare. Aceasta conține triptofan, un aminoacid care contribuie la producerea serotoninei – un neurotransmițător asociat cu starea de bine și fericirea. Bineînțeles, efectul nu este imediat, dar poate fi preparatul care aduce bună dispoziție la masă.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei