Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Pulled pork rapid

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Curăță carnea de grăsime și feliaz-o în bucăți de aproximativ două degete lățime.

Pasul 2:

Taie ceapa în cuburi. Pisează usturoiul.

Pasul 3:

Pune într-o cratiță largă unsă cu ulei de măsline extravirgin usturoiul tocat.

Pasul 4:

Adaugă carnea și întoarce-o până se sigilează.

Pasul 5:

Adaugă ceapa, roșiile uscate, cimbru, sare, suc de roșii și apă cât să acopere carnea.

Pasul 6:

Pune capacul și fierbe timp de 1 oră, după care dă morcovul pe răzătoare și adaugă-l în oală. Lasă să fiarbă din nou aproximativ 40 de minute, până când carnea se desface foarte ușor.

Pasul 7:

Servește cu mult morcov, păstrând mai multă carne pentru burgerul de aici: Burger cu pulled pork.

Tips & Tricks

Pentru persoanele care aleg să consume carne, diferitele tipuri ale acesteia pot face parte dintr-o dietă diversificată. Prin urmare, carnea de porc, în cantități potrivite și din surse bune, furnizează proteine de calitate, fier, colină și vitamine din grupul B. Alege carnea de porc slabă și gătită la cuptor, aburi sau fiartă. În cazul urmașilor, ține cont de faptul că bucățile mari și tari de carne pot prezenta un risc de înec crescut. Rezultatul acestei rețete este unul moale și ușor de gestionat, însă urmașii ar putea avea nevoie să desfaci tu carnea din farfuria lor.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments