Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Prânz românesc – cartofi, ouă, brânză, salată

Număr persoane

Pași:

Pasul 1

Pornește cuptorul la 190 de grade Celsius, funcția cu ventilație.

Pasul 2

Curăță cartofii și taie-i cuburi, se vor găti mai rapid. Toarnă peste ei ulei de măsline, sare, piper, usturoi, boia de ardei, oregano. Pune-i pe o tavă cu hârtie de copt și bagă-i la cuptor pentru aproximativ 15 minute. Îi poți întoarce la jumatatea timpului.

Pasul 3

În același timp, poți sparge ouăle într-un vas potrivit pentru cuptor pe care l-ai uns cu puțin unt. Presară sare și lasă la cuptor între 8 și 12 minute, în funcție de cât de gătit îți dorești să fie gălbenușul.

Pasul 4

Frământă cașul împreună cu un strop de sare sau dacă preferi alt tip de brânză, dă brânza pe răzătoare.

Pasul 5

Taie legumele, adaugă ulei de măsline, sare și piper.

Tips & Tricks

Ou cu brânză și cartofi prăjiți? Da, dar gătit într-un mod prietenos cu urmașii și cu meniul nostru rapid, plin de nutrienți.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments