Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pornește cuptorul la 190 de grade Celsius, funcția cu ventilație.
Curăță cartofii și taie-i cuburi, se vor găti mai rapid. Toarnă peste ei ulei de măsline, sare, piper, usturoi, boia de ardei, oregano. Pune-i pe o tavă cu hârtie de copt și bagă-i la cuptor pentru aproximativ 15 minute. Îi poți întoarce la jumatatea timpului.
În același timp, poți sparge ouăle într-un vas potrivit pentru cuptor pe care l-ai uns cu puțin unt. Presară sare și lasă la cuptor între 8 și 12 minute, în funcție de cât de gătit îți dorești să fie gălbenușul.
Frământă cașul împreună cu un strop de sare sau dacă preferi alt tip de brânză, dă brânza pe răzătoare.
Taie legumele, adaugă ulei de măsline, sare și piper.
Ou cu brânză și cartofi prăjiți? Da, dar gătit într-un mod prietenos cu urmașii și cu meniul nostru rapid, plin de nutrienți.
0 0 votes Acordă o notă rețetei