Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pune stafidele la hidratat în apă călduță pentru cel puțin. Scurge aproape toată apa și mărunțește-le cu ajutorul blenderului.
Separă albușurile de gălbenuș, apoi mixează albușurile până devin o spumă densă.
Mixează separat gălbenușurile cu uleiul de cocos, apoi adaugă pe rând pasta de stafide, sucul de lămâie, migdalele măcinate, făina, praful de copt, vanilia.
Încorporează albușurile folosindu-te de o spatulă.
Pune aluatul într-o tavă și dă la cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius, pentru 30-40 minute, până trece testul scobitorii.
Servește cu dulceață de cireșe negre.
Atunci când înlocuiești făina dintr-un aluat cu o opțiune fără gluten, poate fi necesar să mărești cantitatea de lichid folosită, dar și adaugi anumite ingrediente care să lege aluatul (spre exemplu, amidon sau psyllium). În cazul în care o rețetă conține un ou, acesta poate fi adesea înlocuit cu: banană, ou din semințe de chia sau de in, apa dintr-o conservă de năut sau fasole. Dacă rețeta include mai multe ouă, rezultatul va fi diferit.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei