Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 30 minute
Pune laptele cu un praf de sare la fiert la foc mare. În momentul în care observi mici bule pe margine, dă focul la mic și adaugă ovăzul. Amestecă ocazional până când ovăzul a căpătat consistența dorită.
Curăță merele de coajă și taie-le în forma unor cubulețe. Pune-le într-o oală împreună cu două linguri de apă, scorțișoara, sucul de lămâie, mierea/zahărul și nucile. Lasă totul la fiert la foc mic, sub capac.
După 5 minute, scoate capacul și lasă amestecul la fiert până când merele au devenit moi (încă 5 minute).
Amestecă merele și ovăzul.
Poți prepara o cantitate mai mare din compotul de mere, adăugând 150ml de apă la 500g de mere în momentul în care pui fructele la fiert. Păstrează compotul la frigider până la 3 zile într-un recipient închis ermetic.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei