Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Folosește o oală cu bază groasă pentru care ai și capac.
Adaugă în oală 1 lingură de ulei de cocos, așteaptă aproximativ 10-20 de secunde până se topește. Întinde pe tot fundul vasului.
Adaugă boabele de porumb într-un singur strat. Pune capacul. Ocazional, ridică oala cu totul și agită puțin. În aproximativ 10 minute popcornul va fi gata (nu se vor mai auzi boabe pocnind).
Separat topește untul, înlocuitorul vegetal sau uleiul de cocos (îl poți lăsa 15 secunde în cuptorul cu microunde). Separă în două boluri. O parte din unt amestecă-l cu 1/4 linguriță sare, 1/2 linguriță pudră kale și, opțional, 1/2 linguriță zahăr de cocos. În cealaltă jumătate adaugă 1/4 linguriță sare, 1/2 linguriță pudră merișor și 1/2 linguriță zahăr de cocos.
Împarte popcornul în două boluri și amestecă fiecare parte cu unul dintre cele două unturi.
Savurați cu urmașii într-un mediu sigur, lipsit de aspecte care distrag atenția, după momentul în care vârsta și abilitățile urmașului permit acest lucru.
Pudrele din diferite fructe și legume (merișor, aronia, kale, ghimbir), adăugate în cantități moderate, ocazional, pot fi o modalitate de a adăuga fibre, vitamina C sau proteine în dieta noastră
Untul poate fi înlocuit cu 30 g ulei de cocos sau înlocuitor vegetal al untului.
0 0 votes Acordă o notă rețetei