Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

peste umplut cu tapenadă și dovlecei

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Curăță peștele și pregătește-l pentru a fi umplut.

Pasul 2:

Toacă mărunt măslinele și 2 dintre cățeii de usturoi. Adaugă 2 linguri de ulei de măsline, 3 linguri de suc de lămâie și condimentele (busuioc, oregano, rozmarin). În cazul în care măslinele nu sunt suficient de sărate, adaugă 1/4 linguriță sare.

Pasul 3:

Umple peștii cu sosul obținut.

Pasul 4:

Taie cuburi dovleceii și dă ceilalți doi căței de usturoi prin răzătoare. Amestecă împreună cu 1 lingură de ulei de măsline și 2 linguri de suc de lămâie.

Pasul 5:

Așază peștii într-o tavă, iar dovleceii în jurul acestora.

Pasul 6:

Tava intră la cuptor, la 220 de grade Celsius, pentru 25 minute.

Tips & Tricks

Pentru această rețetă, folosește tipuri de pește cu o aromă potrivită: păstrăv, doradă, biban de mare, halibut.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments