Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Curăță peștele și pregătește-l pentru a fi umplut.
Toacă mărunt măslinele și 2 dintre cățeii de usturoi. Adaugă 2 linguri de ulei de măsline, 3 linguri de suc de lămâie și condimentele (busuioc, oregano, rozmarin). În cazul în care măslinele nu sunt suficient de sărate, adaugă 1/4 linguriță sare.
Umple peștii cu sosul obținut.
Taie cuburi dovleceii și dă ceilalți doi căței de usturoi prin răzătoare. Amestecă împreună cu 1 lingură de ulei de măsline și 2 linguri de suc de lămâie.
Așază peștii într-o tavă, iar dovleceii în jurul acestora.
Tava intră la cuptor, la 220 de grade Celsius, pentru 25 minute.
Pentru această rețetă, folosește tipuri de pește cu o aromă potrivită: păstrăv, doradă, biban de mare, halibut.
0 0 votes Acordă o notă rețetei