Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Taie pepenele în două, perpendicular dungilor. Așază-l cu miezul în jos și mai taie încă odată pe mijloc. După, taie felii de aproximativ 2 centimetri.
Stoarce o lămâie.
Stropește fiecare bucată de pepene cu suc de lămâie.
Atunci când vrei să alegi un pepene, ține cont de următoarele aspecte:
Din această combinație de arome pregătește și: limonadă de pepene. Ai nevoie de: 1 kg de pepene fără coajă, zeama de la o lămâie, 2 linguri de miere (+1an), cuburi de gheață, mentă. Dă pepenele prin blender, cu tot cu sâmburi. Trece-l apoi printr-o sită, pentru a selecta doar lichidul. Adaugă zeama unei lămâi, 2 linguri de miere și amestecă bine. Atunci când servești, adaugă cuburi de gheață și mentă zdrobită.
0 0 votes Acordă o notă rețetei