Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Curăță ceapa și usturoiul, apoi taie-le în
Spală ciupercile și taie-le în 2 sau în
Pune la fiert în puțină apă ciupercile, ceapa și usturoiul. Când ciupercile sunt fierte, oprește focul (aproximativ 8-10 minute).
Înmoaie miezul de pâine în apă.
Pune într-un blender toate ingredientele și amestecă până când acestea se transformă într-o pastă. Completează cu apă până la consistența dorită, dacă este necesar.
Servește pe rondele de orez.
Ciupercile se numără printre puținele alimente care aduc în organismul nostru vitamina D. Pentru a îmbunătăți acest conținut, expune ciupercile 10-15 minute la soare înainte de a le găti. Având în vedere că forma lor poate fi dificil de gestionat de către urmași, o astfel de rețetă este potrivită pentru a introduce ciupercile în alimentația gurmanzilor de orice vârstă.
0 0 votes Acordă o notă rețetei