Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Pate de ciuperci

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Curăță ceapa și usturoiul, apoi taie-le în

Pasul 2:

Spală ciupercile și taie-le în 2 sau în

Pasul 3:

Pune la fiert în puțină apă ciupercile, ceapa și usturoiul. Când ciupercile sunt fierte, oprește focul (aproximativ 8-10 minute).

Pasul 4:

Înmoaie miezul de pâine în apă.

Pasul 5:

Pune într-un blender toate ingredientele și amestecă până când acestea se transformă într-o pastă. Completează cu apă până la consistența dorită, dacă este necesar.

Pasul 6:

Servește pe rondele de orez.

Tips & Tricks

Ciupercile se numără printre puținele alimente care aduc în organismul nostru vitamina D. Pentru a îmbunătăți acest conținut, expune ciupercile 10-15 minute la soare înainte de a le găti. Având în vedere că forma lor poate fi dificil de gestionat de către urmași, o astfel de rețetă este potrivită pentru a introduce ciupercile în alimentația gurmanzilor de orice vârstă.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments