Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Păstrăv în sos cremos

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Tapetează cu un prosop de hârtie peștele.

Pasul 2:

Unge fiecare file cu puțin ulei de avocado.

Pasul 3:

Presară pe fileuri sare și piper după gust.

Pasul 4:

Încălzește o tigaie de tip grill si așază fileurile. Lasă-le pe fiecare parte 3-4 minute.

Pasul 5:

Toacă mărunt usturoiul și mărarul.

Pasul 6:

Adaugă usturoiul, supa de pui, sucul de lămâie și mărarul într-o crăticioară mică, la foc mediu.

Pasul 7:

Lasă amestecul să ajungă la punctul de fierbere și fierbe-l timp de aproximativ 2 minute.

Pasul 8:

Redu focul și încorporează muștarul Dijon și smântâna lichidă, amestecând constant cu un tel.

Pasul 9:

Continuă să gătești până când sosul începe să se îngroașe, având grijă să amesteci continuu.

Pasul 10:

Oprește focul și adaugă bucățelele de unt, una câte una, amestecând bine după fiecare.

Pasul 11:

Condimentează cu un vârf de chilli, sare și piper după gust.

Pasul 12:

Toarnă sosul peste pește și servește alături de broccoli gătit la abur și/sau orz.

Te-ar putea interesa si ...

Porumb copt

0 0 votes Acordă o notă rețetei

Somon umplut

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments