Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Tapetează cu un prosop de hârtie peștele.
Unge fiecare file cu puțin ulei de avocado.
Presară pe fileuri sare și piper după gust.
Încălzește o tigaie de tip grill si așază fileurile. Lasă-le pe fiecare parte 3-4 minute.
Toacă mărunt usturoiul și mărarul.
Adaugă usturoiul, supa de pui, sucul de lămâie și mărarul într-o crăticioară mică, la foc mediu.
Lasă amestecul să ajungă la punctul de fierbere și fierbe-l timp de aproximativ 2 minute.
Redu focul și încorporează muștarul Dijon și smântâna lichidă, amestecând constant cu un tel.
Continuă să gătești până când sosul începe să se îngroașe, având grijă să amesteci continuu.
Oprește focul și adaugă bucățelele de unt, una câte una, amestecând bine după fiecare.
Condimentează cu un vârf de chilli, sare și piper după gust.
Toarnă sosul peste pește și servește alături de broccoli gătit la abur și/sau orz.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei