Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Paste Caesar

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius. Pune pulpele de pui dezosate într-un bol. Adaugă 1 lingură de ulei de avocado și zeama de la 1 lămâie. Condimentează cu 1 lingură de boia, 1 linguriță de oregano, 1 linguriță de pudră de ceapă și 1/2 linguriță de fulgi de chili. Amestecă bine, apoi așază bucățile de pui pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Coace timp de 35-40 de minute și întoarce carnea după 25 de minute. Scoate din cuptor și taie cuburi.

Pasul 2:

Într-un bol, amestecă 3 linguri de ulei de avocado, 3 linguri de iaurt grecesc, 1 lingură de muștar, 1.5 linguri de oțet de mere, zeama de la 1 lămâie mare, 1 cățel de usturoi tocat fin, 3 fileuri de anșoa mărunțite, un praf de sare, piper proaspăt măcinat și 25g de parmezan ras. Amestecă bine și gustă. Dacă dressingul este prea gros, subțiază-l cu puțin suc de lămâie sau 1 lingură de apă.

Pasul 3:

Toacă mărunt 1 căpățână de salată română.

Pasul 4:

Fierbe 200 g de paste conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Pasul 5:

Pune puiul gătit și tăiat cuburi la baza unui borcan mare, adaugă salata tocată, apoi pastele fierte. Răstoarnă conținutul pe un platou pentru servire.

Pasul 6:

Toarnă dressingul peste paste și opțional, presară parmezan ras, după gust.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments