Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius. Pune pulpele de pui dezosate într-un bol. Adaugă 1 lingură de ulei de avocado și zeama de la 1 lămâie. Condimentează cu 1 lingură de boia, 1 linguriță de oregano, 1 linguriță de pudră de ceapă și 1/2 linguriță de fulgi de chili. Amestecă bine, apoi așază bucățile de pui pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Coace timp de 35-40 de minute și întoarce carnea după 25 de minute. Scoate din cuptor și taie cuburi.
Într-un bol, amestecă 3 linguri de ulei de avocado, 3 linguri de iaurt grecesc, 1 lingură de muștar, 1.5 linguri de oțet de mere, zeama de la 1 lămâie mare, 1 cățel de usturoi tocat fin, 3 fileuri de anșoa mărunțite, un praf de sare, piper proaspăt măcinat și 25g de parmezan ras. Amestecă bine și gustă. Dacă dressingul este prea gros, subțiază-l cu puțin suc de lămâie sau 1 lingură de apă.
Toacă mărunt 1 căpățână de salată română.
Fierbe 200 g de paste conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Pune puiul gătit și tăiat cuburi la baza unui borcan mare, adaugă salata tocată, apoi pastele fierte. Răstoarnă conținutul pe un platou pentru servire.
Toarnă dressingul peste paste și opțional, presară parmezan ras, după gust.
0 0 votes Acordă o notă rețetei