Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Într-un blender, amestecă bine toate ingredientele până obții o pastă cremoasă.
Servește pe felii de pâine integrală sau crackerși integrali.
Fulgii de drojdie inactivă, acest „parmezan vegan”, aduc savoare salatelor, supelor sau sosurilor, având un gust perceput diferit de oameni, situat între brânză și nucă. Diferența față de drojdia folosită în dospirea aluaturilor este că acest tip de drojdie trece printr-un proces de încălzire și apoi de uscare, care va inactiva acțiunea sa tipică. Nu conține gluten și nici lactoză, iar grăsimile sunt într-o cantitate mică. Conține însă aminoacizi importanți, vitamine din grupul B, calciu și potasiu. Dintre fibre, conține beta-glucani, a căror fermentație la nivel intestinal stimulează activarea sistemului imunitar. Cercetările în acest domeniu au luat amploare în ultima perioadă, susținând importanța florei intestinale. Pentru un gust mai bogat, amestecă în blender fulgi de drojdie inactivă, nuci coapte, sare și puțină nucșoară.
0 0 votes Acordă o notă rețetei