Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Pastă de ouă cu brânză de vaci

Număr persoane

Pași:

Pasul 1

Paște. Dacă au fost consumate, pune ouăle într-o oală cu apă cât să le acopere și lasă-le la fiert 10 minute după ce apa a dat în clocot.

Pasul 2

Dă ouăle fierte pe răzătoarea mare sau mărunțește-le cu ajutorul unui cuțit.

Pasul 3

Amestecă restul ingredientelor folosind o furculiță. Condimentează după gust.

Pasul 4

Servește pe felii de pâine prăjită sau pe frunze de salată.

Pasul 5

Pasta poate fi păstrată la frigider 3 zile dacă ouăle au fost proaspăt fierte.

Tips & Tricks

Întrucât textura ouălelor fierte poate fi dificilă pentru un urmaș începătător, rețeta este unul dintre modurile prin care poți oferi acest aliment într-un mod sigur, ușor de consumat. Adaugă sare doar peste porția adulților, dar păstrează restul condimentelor pentru întreaga familie. Pentru un plus de culoare și un gust deosebit, folosește 1 linguriță de curry.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments