Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Dă drumul cuptorului la 220 de grade Celsius, căldură sus-jos.
În blender sau folosind mixerul, amestecă foarte bine brânza de vaci și mascarpone (pentru a obține o textură cât mai fină).
Adaugă siropul de arțar sau zahărul, vanilia și smântâna lichidă.
Treptat, adaugă ouăle, apoi sucul de lămâie.
Folosind un tel, încorporează făina.
Într-o tavă cu hârtie de copt, răstoarnă cheesecake-ul.
Hârtia de copt trebuie să fie mai înaltă decât tava întrucât prăjitura va crește în volum. Folosește o tavă de 21-23cm diametru.
Tava intră la cuptor, la 220 de grade Celsius, pentru aproximativ 40 de minute. Suprafața cheesecake-ului trebuie să fie bine rumenită, acesta este specificul rețetei, dar textura este moale, asemănătoare jeleului.
Puteți servi prăjitura caldă, însă textura este și mai bună dacă îl lăsați la frigider 1-2 ore.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei