Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Pască pufoasă

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Dă drumul cuptorului la 220 de grade Celsius, căldură sus-jos.

Pasul 2:

În blender sau folosind mixerul, amestecă foarte bine brânza de vaci și mascarpone (pentru a obține o textură cât mai fină).

Pasul 3:

Adaugă siropul de arțar sau zahărul, vanilia și smântâna lichidă.

Pasul 4:

Treptat, adaugă ouăle, apoi sucul de lămâie.

Pasul 5:

Folosind un tel, încorporează făina.

Pasul 6:

Într-o tavă cu hârtie de copt, răstoarnă cheesecake-ul.

Pasul 7:

Hârtia de copt trebuie să fie mai înaltă decât tava întrucât prăjitura va crește în volum. Folosește o tavă de 21-23cm diametru.

Pasul 8:

Tava intră la cuptor, la 220 de grade Celsius, pentru aproximativ 40 de minute. Suprafața cheesecake-ului trebuie să fie bine rumenită, acesta este specificul rețetei, dar textura este moale, asemănătoare jeleului.

Pasul 9:

Puteți servi prăjitura caldă, însă textura este și mai bună dacă îl lăsați la frigider 1-2 ore.

Te-ar putea interesa si ...

Porumb copt

0 0 votes Acordă o notă rețetei

Somon umplut

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments