Porc cu sos de mandarine și legume
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Spală sfecla și pune-o la fiert în apă cu sare, pentru aproximativ 40 de minute.
Topește în tigaie untul și adaugă mazărea. Asezonează după gust cu sare și piper și gătește aproximativ 7 minute.
Înmoaie miezul de pâine în apă, stoarce-l și sfărâmițează-l.
Pisează usturoiul și amestecă-l cu miezul de pâine și miezul de nucă.
Adaugă uleiul, oțetul și sarea.
Decojește sfecla și dă-o pe răzătoare. Adaug-o peste celelalte ingrediente.
Servește sfecla cu sos scordolea și mazăre alături de pârjoale, pe care le poți găti după rețeta noastră de aici : Pârjoale moldovenești, piure înverzit și salată cu usturoi
Aplatizează boabele de mazăre cu ajutorul unei furculițe înainte de a le servi urmașilor ale căror abilități încă nu sunt suficient de dezvoltate pentru a le consuma ca atare. După împlinirea vârstei de 9 luni, prinderea forfecuță (prinderea cu degetul mare și degetul arătător) permit urmașilor să gestioneze singuri alimente de dimensiuni atât de mici. Totuși, forma rotundă prezintă un risc de înec crescut și trebuie modificată conform sugestiei.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei