Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Palak chicken

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Taie ceapa felii și călește-o în ulei până devine aurie. Scoate-o, las-o să se răcească, apoi zdrobește-o ușor cu mâna.

Pasul 2:

Curăță și zdrobește ghimbirul și usturoiul într-un mojar. Taie și zdrobește 1- 2 ardei iuți verzi.

Pasul 3:

Spală, usucă și feliază frunzele de spanac. Toacă-le mărunt.

Pasul 4:

Încălzește uleiul într-o tigaie și adaugă cardamomul, cuișoarele, scorțișoara și boabele de piper. Adaugă și semințele de chimion. Lasă să sfârâie și amestecă.

Pasul 5:

Pune ghimbirul, usturoiul și ardeii iuți zdrobiți. Amestecă și călește la foc mediu timp de 1 minut.

Pasul 6:

Adaugă bucățile de pui și gătește-le la foc mediu timp de 3-4 minute, până când se rumenesc.

Pasul 7:

Adaugă toate condimentele uscate (cu excepția garam masala) și sarea. Amestecă și prăjește puiul timp de 2-3 minute, până se separă uleiul.

Pasul 8:

Stinge focul și adaugă iaurtul și ceapa zdrobită. Amestecă bine.

Pasul 9:

Reaprinde focul la mic și gătește încă 3-4 minute, până când uleiul se separă din nou.

Pasul 10:

Pune spanacul feliat, acoperă tigaia și lasă-l să se înmoaie timp de 2 minute.

Pasul 11:

Descoperă, amestecă bine, apoi acoperă din nou și gătește la foc mic timp de 10 minute.

Pasul 12:

Scoate capacul, adaugă garam masala și lasă să fiarbă la foc mic încă 5 minute. Dacă este nevoie, adaugă 50 ml de apă.

Te-ar putea interesa si ...

Porumb copt

0 0 votes Acordă o notă rețetei

Somon umplut

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments