Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Taie ceapa felii și călește-o în ulei până devine aurie. Scoate-o, las-o să se răcească, apoi zdrobește-o ușor cu mâna.
Curăță și zdrobește ghimbirul și usturoiul într-un mojar. Taie și zdrobește 1- 2 ardei iuți verzi.
Spală, usucă și feliază frunzele de spanac. Toacă-le mărunt.
Încălzește uleiul într-o tigaie și adaugă cardamomul, cuișoarele, scorțișoara și boabele de piper. Adaugă și semințele de chimion. Lasă să sfârâie și amestecă.
Pune ghimbirul, usturoiul și ardeii iuți zdrobiți. Amestecă și călește la foc mediu timp de 1 minut.
Adaugă bucățile de pui și gătește-le la foc mediu timp de 3-4 minute, până când se rumenesc.
Adaugă toate condimentele uscate (cu excepția garam masala) și sarea. Amestecă și prăjește puiul timp de 2-3 minute, până se separă uleiul.
Stinge focul și adaugă iaurtul și ceapa zdrobită. Amestecă bine.
Reaprinde focul la mic și gătește încă 3-4 minute, până când uleiul se separă din nou.
Pune spanacul feliat, acoperă tigaia și lasă-l să se înmoaie timp de 2 minute.
Descoperă, amestecă bine, apoi acoperă din nou și gătește la foc mic timp de 10 minute.
Scoate capacul, adaugă garam masala și lasă să fiarbă la foc mic încă 5 minute. Dacă este nevoie, adaugă 50 ml de apă.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei