Budincă de tapioca cu pere
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Amestecă bine toate ingredientele (pentru a ieși o pastă fină, de preferat să folosiți un blender). Dacă vrei să adaugi un plus de culoare, ardeiul toacă-l mărunt și adaugă-l la final în pastă.
Serviți pe felii de pâine prăjită sau pe crackers.
Poți găsi ușor în magazine crackers (biscuiți) cu etichetă curată. Dacă vreți să îi pregătiți împreună, acasă, rețeta este simplă: 250g făină (pot fi 150g făină albă, 150g făină integrală), 100g semințe la alegere (floarea-soarelui, susan, in, cânepă, dovleac), 3 linguri ulei de măsline, 125ml apă călduță, 5g de drojdie, sare. Amestecă toate ingredientele, întinde aluatul în strat subțire, taie-l în forma unor dreptunghiuri, înțeapă-le cu o furculiță. Pune dreptunghiurile într-o tavă cu foaie de copt și lasă-le să se odihnească 10-15 minute. Apoi, tava intră la cuptor, la 170 de grade Celsius, funcția cu ventilație, timp de 15 minute (până când biscuiții s-au rumenit puțin).
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei