Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Taie lipiile în jumătate și lasă-le 5 minute, în cuptor, la 230 de grade Celsius, funcția cu ventilație.
În blender, amestecă: 100 g urdă (sau ricotta), 15 g busuioc, 2 linguri suc de lămâie, 50 g fistic, 2 linguri ulei de măsline, sare, piper.
Taie strugurii sferturi și mortadella felii.
Pe o bucată din lipie, așază sosul cu urdă, struguri albi, roșiile uscate dacă ai optat pentru ele, felii de mortadella de casă și, opțional, frunze de salată. Adaugă a doua felie de lipie.
Găsești aici rețeta de mortadella de casă: Mortadella în ou fiert
Miezul moale al pâinii prezintă un risc de înec crescut. În contact cu saliva, acesta se transformă într-o masă solidă, dificil de gestionat. Pentru a ajuta urmașii începători, prăjește pâinea pe care o oferi, alege colțul unei pâini din care să scoți aproape tot miezul sau optează pentru felii subțiri de pâine precum lipiile. Poți oferi acest pachețel și așezând pe tăviță mortadella, strugurii tăiați sferturi și baghețele de pâine prăjită unse cu crema de urdă.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei