Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Amestecă laptele, ovăzul, semințele de chia, scorțișoara și vanilia. Poți adăuga o linguriță de miere. Lasă deoparte.
Pune curmalele în apă fierbinte cât să le acopere și așteaptă timp de 10 minute.
Scurge aproape toată apa, apoi mixează curmalele bine în blender. Adaugă untul de arahide, sarea dacă optat pentru ea, mixează din nou.
Pune în boluri un rând de ovăz, o linguriță „caramel” și repetă. Servește simplu sau cu fructe ori nuci râșnite.
Curmalele au, în mod natural, un conținut mare de zaharuri. Motivul pentru care folosim astfel de îndulcitori nu este așadar lipsa oricărui tip de zahăr, ci faptul că ele compensează prin prezența altor nutrienți (potasiu, magneziu, vitamina B6, fier, dar și fibre). Poți pregăti acest preparat cu o seară înainte și să îl savurați dimineața următoare.
0 0 votes Acordă o notă rețetei