Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Gătește orzo conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Taie pieptul de pui cuburi.
Încinge o lingură de ulei de măsline extravirgin într-o tigaie, apoi adaugă cubulețele de pui și gătește până când acestea se rumenesc.
Adaugă untul, usturoiul, roșiile cherry, măslinele și ardeiul iute tocat. Sărează, amestecă bine și stropește cu zeamă de lămâie.
Adaugă caperele și orzo. Amestecă din nou, presară busuioc tocat și rade parmezan deasupra.
Facem o lecție rapidă despre boabe înainte de Anul Nou? Acesta este preparatul perfect! Mic și rotund cum sunt caperele egal risc de înec crescut. Urmașii începători pot „pierde” printre alte alimente caperele, iar acestea să fie înghițite fără a conștientiza. Boabele mari și rotunde precum roșiile cherry sau măslinele nu prezintă un risc de înec crescut, dar sunt greu de consumat. De aceea, te sfătuim să le tai sferturi (roșii cherry) sau rondele (pentru măsline) înainte de a le oferi celor mici. În privința pastelor tip orzo, te sfătuim să aștepți până după 8 luni pentru a le introduce. Deși odată gătite, acestea vor fi moi și nu vor reprezenta un pericol, pentru un urmaș începător ele vor fi dificil de consumat.
0 0 votes Acordă o notă rețetei