Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Orez sârbesc

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius.

Pasul 2:

Taie carnea de curcan cubulețe. Curăță și toacă legumele, dar nu foarte mărunt.

Pasul 3:

Călește carnea într-o oală potrivită și pentru cuptor. Când aceasta își schimbă culoarea, adaugă ceapa, morcovii și ardeii. Spală și taie roșiile cuburi.

Pasul 4:

După ce legumele încep să își schimbe culoarea, adaugă și orezul și 600 ml de supă de pui. Adaugă și mazărea, sare, piper și deasupra, roșiile.

Pasul 5:

Dă totul la cuptor pentru 20 de minute. Pregătește supă fierbinte, dacă va fi nevoie să mai completezi.

Pasul 6:

Servește cu pătrunjel proaspăt și castraveți la soare.

Tips & Tricks

Colagenul este o substanță regăsită în oase, care se eliberează în supă pe măsură ce oasele sunt fierte la foc mic timp îndelungat. Colagenul este o proteină esențială care reprezintă o parte semnificativă din structura țesuturilor corpului uman, inclusiv din oase, piele, cartilaje și ligamente. Este implicat în menținerea sănătății articulațiilor, a pielii și a altor țesuturi conjunctive. Colagenul este extras din oase sub formă de gelatină, care este eliberată în supă în timpul procesului de fierbere îndelungată. Printre posibilele beneficii ale consumului de supă de oase includem sănătatea intestinală, inclusiv repararea permeabilității intestinale deoarece colagenul și alte substanțe nutritive din supă ar putea ajuta la întărirea mucoasei intestinale și la reducerea inflamației în tractul digestiv. De asemenea, gelatina ajută digestia, iar o digestie mai eficientă reduce durerea și inflamația. Se poate păstra la congelator pentru 3-4 luni.

Te-ar putea interesa si ...

Bile Labneh

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments