Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Omletă spaniolă (tortilla de patatas)

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Fierbe în apă cu sare cartofii tăiați felii subțiri. Lasă-i să se răcească.

Pasul 2:

Toacă mărunt ceapa, apoi călește-o într-o tigaie cu puțin ulei și apă (5 minute la foc mic).

Pasul 3:

Bate ouăle cu sare și piper, adaugă peste ele cartofii feliați, ceapa înăbușită și ingredientele opționale. Amestecă ușor toate ingredientele, apoi pune-le înapoi în tigaie și lasă 5-6 minute la foc mediu.

Pasul 4:

Folosindu-te de o farfurie care să cuprindă tortilla, pune-o deasupra tigăii, ține-o bine cu mâna pe mijlocul farfuriei, apoi răstoarnă pe farfurie tortilla.

Pasul 5:

Pune tortilla înapoi în tigaie cu partea nerumenită în jos și mai lasă 5-6 minute.

Pasul 6:

Servește cu ridichi proaspete.

Tips & Tricks

Aceasta este una dintre rețetele pentru care numărul mare de ouă nu permite înlocuirea cu succes. Îți prezentăm aici o alternativă votată ca fiind mai gustoasă decât rețeta originală.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments