Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Mușchi cu salată de morcovi

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Pregătește salata de morcovi curățând morcovii și feliindu-i subțire. Pisează usturoiul și freacă-l cu 2-3 linguri de ulei de măsline, sare, piper, 2 lingurițe de oțet de mere și zeama de lămâie. Ține la frigider.

Pasul 2:

Usucă mușchiul cu șervețele de hârtie. Într-un bol mic, amestecă sarea, boiaua, ceapa granulată și piperul negru, apoi presară amestecul pe toată suprafața cărnii. Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius.

Pasul 3:

Încălzește o lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare, la foc mediu. Rumenește carnea de porc 2-3 minute pe fiecare parte.

Pasul 4:

Într-un blender, combină restul de ulei de măsline, oțetul balsamic și usturoiul zdrobit. Procesează până obții o consistență omogenă. Adaugă ierburile italiene și mixează scurt.

Pasul 5:

Pune carnea într-un vas termorezistent cu grăsimea în sus. Toarnă supa de pui în jurul cărnii și unge carnea cu glazura balsamică.

Pasul 6:

Acoperă vasul cu hârtie de copt și folie de aluminiu și coace timp de 1,5-2 ore, verificând după 90 de minute.

Pasul 7:

Scoate carnea din cuptor, acoper-o din nou cu folie. Las-o să se odihnească 10-15 minute înainte de a o felia. Servește cu salata de morcovi.

Te-ar putea interesa si ...

Bile Labneh

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments