Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius. Taie lipiile în cercuri mici. Resturile rămase le poți condimenta și apoi găti la cuptor pentru a obține crutoane.
Taie pieptul de pui în fâșii subțiri. Pisează cățeii de usturoi, adaugă-i peste pieptul de pui împreună cu o lingură de suc de lămâie și 2 linguri de ulei de măsline, sare și piper. Lasă pieptul de pui la marinat.
Curăță cepele și toacă-le. Taie ardeii în fâșii subțiri. Amestecă 1 linguriță de boia de ardei, 1 linguriță curry, sare, piper negru, 1/2 linguriță de coriandru, 1/2 linguriță chimen.
Încinge o tigaie încăpătoare, gătește puiul marinat timp de 4-5 minute (nu trebuie gătit complet), apoi adaugă ceapa, ardeii și condimentele. Lasă pe foc 8-10 minute. Adaugă cheddarul tăiat felii și amestecă totul până se topește. Dă pe răzătoare mozarella.
Într-un vas dreptunghiular, așază câte un cerc de tortilla umplut cu amestec de pui și legume. Poți sprijini ultimul taco cu un pahar, cât îl umpli pe următorul.
Când ai terminat de aranjat, presară mozarella deasupra lor și dă la cuptor pentru 12-15 minute.
Poți înlocui lipiile cu tortilla.
0 0 votes Acordă o notă rețetei