Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Mini tacos de pui

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius. Taie lipiile în cercuri mici. Resturile rămase le poți condimenta și apoi găti la cuptor pentru a obține crutoane.

Pasul 2:

Taie pieptul de pui în fâșii subțiri. Pisează cățeii de usturoi, adaugă-i peste pieptul de pui împreună cu o lingură de suc de lămâie și 2 linguri de ulei de măsline, sare și piper. Lasă pieptul de pui la marinat.

Pasul 3:

Curăță cepele și toacă-le. Taie ardeii în fâșii subțiri. Amestecă 1 linguriță de boia de ardei, 1 linguriță curry, sare, piper negru, 1/2 linguriță de coriandru, 1/2 linguriță chimen.

Pasul 4:

Încinge o tigaie încăpătoare, gătește puiul marinat timp de 4-5 minute (nu trebuie gătit complet), apoi adaugă ceapa, ardeii și condimentele. Lasă pe foc 8-10 minute. Adaugă cheddarul tăiat felii și amestecă totul până se topește. Dă pe răzătoare mozarella.

Pasul 5:

Într-un vas dreptunghiular, așază câte un cerc de tortilla umplut cu amestec de pui și legume. Poți sprijini ultimul taco cu un pahar, cât îl umpli pe următorul.

Pasul 6:

Când ai terminat de aranjat, presară mozarella deasupra lor și dă la cuptor pentru 12-15 minute.

Tips & Tricks

Poți înlocui lipiile cu tortilla.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments