Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Fierbe meiul în lapte la foc mic pentru 15-20 minute, amestecând din când în când. Dacă mai este nevoie, poți completa cu lapte până când meiul este gătit.
Râșnește migdalele.
Lasă la răcit, apoi amestecă cu siropul de arțar, cocosul și migdalele râșnite. Servește cu fructe.
Ne ferim de termenul „superaliment” pentru că toate alimentele sunt egale, modul în care noi alegem să le consumăm le poate pune în valoare sau poate contribui la scăderea valorii lor. Totuși, dacă ar fi să alegem un aliment pentru care să folosim acest termen, el ar fi meiul. O cereală versatilă, care poate fi folosită atât în preparate dulci, cât și în
preparate sărate, meiul conține toți aminoacizii esențiali, fiind totodată o sursă excelentă de fibre.
0 0 votes Acordă o notă rețetei