Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Amestecă făina cu aproximativ 300 ml de apă călduță, 1 plic de drojdie, un praf de sare și aproximativ 3 linguri de ulei de măsline. Frământă până obții un aluat pufos. Lasă-l la dospit 45 de minute, 1 oră.
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius, căldură de sus-jos.
Spală și taie ardeiul felii, spală ciupercile și taie-le felii, taie feliuțe măslinele.
Amestecă carnea tocată cu oregano, ceapa granulată, sare și piper. Dacă este prea uscat, adaugă puțin de suc de roșii. Opțional, poți găti în tigaie acest amestec. Lasă-l la răcit.
Pe o tavă de cuptor, așază o hârtie de copt și întinde aluatul.
Întinde amestecul de carne pe toată suprafața aluatului. Pune legumele și cașcavalul și rulează dintr-un capăt în altul.
Taie bucăți de aproximativ 2 cm. Nu vor rămâne perfect rulate, modelează unde este cazul astfel încât compoziția să rămână în melc. Așază melcii în tavă.
Bate 1 ou și amestecă-l cu 20g de parmezan ras pe răzătoarea mică. Unge melcii cu acest amestec. Poți înlocui cu ulei de măsline.
Dă la cuptor pentru 20 de minute.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei