Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Melcișori

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Amestecă făina cu aproximativ 300 ml de apă călduță, 1 plic de drojdie, un praf de sare și aproximativ 3 linguri de ulei de măsline. Frământă până obții un aluat pufos. Lasă-l la dospit 45 de minute, 1 oră.

Pasul 2:

Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius, căldură de sus-jos.

Pasul 3:

Spală și taie ardeiul felii, spală ciupercile și taie-le felii, taie feliuțe măslinele.

Pasul 4:

Amestecă carnea tocată cu oregano, ceapa granulată, sare și piper. Dacă este prea uscat, adaugă puțin de suc de roșii. Opțional, poți găti în tigaie acest amestec. Lasă-l la răcit.

Pasul 5:

Pe o tavă de cuptor, așază o hârtie de copt și întinde aluatul.

Pasul 6:

Întinde amestecul de carne pe toată suprafața aluatului. Pune legumele și cașcavalul și rulează dintr-un capăt în altul.

Pasul 7:

Taie bucăți de aproximativ 2 cm. Nu vor rămâne perfect rulate, modelează unde este cazul astfel încât compoziția să rămână în melc. Așază melcii în tavă.

Pasul 8:

Bate 1 ou și amestecă-l cu 20g de parmezan ras pe răzătoarea mică. Unge melcii cu acest amestec. Poți înlocui cu ulei de măsline.

Pasul 9:

Dă la cuptor pentru 20 de minute.

Te-ar putea interesa si ...

Porumb copt

0 0 votes Acordă o notă rețetei

Somon umplut

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments