Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Începe cu salata de roșii pentru a-i permite să se odihnească și să se marineze. Adaugă toate ingredientele pentru salată într-un bol, amestecă bine și lasă deoparte. Condimentează cu sare și piper.
Condimentează fileurile de somon. Într-o tigaie pe foc mediu, încălzește 1 lingură de ulei de avocado. Așază fileurile cu pielea în jos și gătește-le fără să le întorci, timp de 4-5 minute, până când pielea devine crocantă. Când somonul este gătit pe jumătate, întoarce-l pe cealaltă parte.
Scoate somonul din tigaie, dar lasă uleiul de avocado rămas în tigaie pentru sos.
Adaugă usturoiul mărunțit în tigaie și amestecă-l timp de 1 minut, având grijă să nu se ardă. Toarnă sucul de lămâie, adaugă sare, piper și o mână de pătrunjel tocat mărunt.
Redu focul la mic și lasă sosul să fiarbă ușor timp de 1-2 minute.
Fierbe meiul la foc mic, sub capac, în 3 părți de apă și 1 parte mei (aproximativ 20 de minute). Opțional, adaugă la final un cub de unt. Condimentează cu sare și piper. Așază peste meiul gătit salata, somonul și sosul.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei