Porc cu sos de mandarine și legume
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Curăță și toacă mărunt legumele. Spală ciupercile și feliază-le.
Fierbe granulele de soia în apă cu sare și o frunză de dafin, conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Încinge uleiul împreună cu 2 linguri de apă și sotează ceapa pentru 2-3 minute. Adaugă apoi morcovul, ardeiul și țelina și continuă să gătești încă 5-7 minute, amestecând ocazional.
Când legumele încep să își schimbe culoarea, adaugă ciupercile și usturoiul și gătește-le pentru 5-7 minute, până când ciupercile lasă apă și se înmoaie ușor.
Condimentează cu sare, piper și cimbru.
Când soia e fiartă, scurge apa. Adaugă granulele de soia după ce observi că ciupercile nu mai lasă apă.
Sotează pentru câteva minute granulele de soia împreună cu celelalte legume, apoi adaugă bulionul. Dacă mai este nevoie, adaugă apă și lasă la foc potrivit până legumele sunt fierte, aproximativ 10-15 minute.
Servește cu pătrunjel proaspăt.
Unele persoane care au alergie la proteina din laptele de vacă pot avea reacții alergice și la soia. Ține cont de acest lucru și introdu cantitățile potrivite în modalitatea optimă pentru urmașul tău.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei