Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Lipie cu pulpe dezosate aromate

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Într-un castron mic, amestecă toate ingredientele pentru marinadă.

Pasul 2:

Adaugă puiul într-o pungă mare cu fermoar și apoi marinada. Amestecă bine și lasă la frigider pentru 2 ore sau peste noapte.

Pasul 3:

Spală quinoa în mai multe ape până ce apa rămasă rămâne limpede. Las-o apoi la hidratat pentru cel puțin 2 ore.

Pasul 4:

Preîncălzește cuptorul la 170 de grade Celsius, funcția cu ventilație.

Pasul 5:

Așază puiul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și apoi presează-l. Coace timp de 1 oră.

Pasul 6:

Scoate tava din cuptor și lasă puiul să se odihnească timp de zece minute. Apoi, scurge cu grijă zeama din tavă. Transferă puiul pe tocător și feliază-l.

Pasul 7:

Scurge boabele de quinoa de apă, apoi adaugă-le într-un blender împreună cu restul ingredientelor și mixează până obții un aluat ca de clătite.

Pasul 8:

Unge o tigaie cu ulei cu ajutorul unui șervețel și toarnă 1/4 din compoziție.

Pasul 9:

Coace lipiile pe ambele părți, la foc mediu.

Pasul 10:

Servește puiul în lipie cu felii de roșii, ceapă, pătrunjel și iaurt.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments