Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Într-un castron mic, amestecă toate ingredientele pentru marinadă.
Adaugă puiul într-o pungă mare cu fermoar și apoi marinada. Amestecă bine și lasă la frigider pentru 2 ore sau peste noapte.
Spală quinoa în mai multe ape până ce apa rămasă rămâne limpede. Las-o apoi la hidratat pentru cel puțin 2 ore.
Preîncălzește cuptorul la 170 de grade Celsius, funcția cu ventilație.
Așază puiul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și apoi presează-l. Coace timp de 1 oră.
Scoate tava din cuptor și lasă puiul să se odihnească timp de zece minute. Apoi, scurge cu grijă zeama din tavă. Transferă puiul pe tocător și feliază-l.
Scurge boabele de quinoa de apă, apoi adaugă-le într-un blender împreună cu restul ingredientelor și mixează până obții un aluat ca de clătite.
Unge o tigaie cu ulei cu ajutorul unui șervețel și toarnă 1/4 din compoziție.
Coace lipiile pe ambele părți, la foc mediu.
Servește puiul în lipie cu felii de roșii, ceapă, pătrunjel și iaurt.
0 0 votes Acordă o notă rețetei