Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Limoncello și pepene roșu

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Folosind un peeler, scoate coaja lămâilor. Taie coaja în strat cât mai subțire pentru a obține doar partea galbenă.

Pasul 2:

Pune coaja la fiert în 400ml apă. După ce apa a dat în clocot, lasă 10 minute la fiert, la foc mic.

Pasul 3:

Între timp, stoarce sucul lămâilor rămase.

Pasul 4:

Pune sucul de lămâie și zahărul la fiert.

Pasul 5:

Când zahărul s-a topit, combină cele 2 lichide. Închide focul și lasă la răcit la temperatura camerei.

Pasul 6:

Scoate cojile de lămâie și savurați un pahar de limoncello cu pepene roșu proaspăt.

Tips & Tricks

Dacă alegi să folosești miere (+1an), adaugă mierea după ce ai închis focul. Păstrează limoncello la frigider până la 7 zile. Pentru o aromă mai intensă, adaugă 1 lingură de ghimbir dat prin răzătoare alături de cojile de lămâie.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments