Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Cerne făina, apoi adaugă pe rând sarea, oțetul și apa călduță.
Frământă aluatul până când acesta nu se mai lipește de palme.
Împarte aluatul în două bucăți și întinde fiecare bucată într-o foaie groasă de 1-2 cm. Unge foile cu ulei și lasă-le pe o farfurie acoperite cu folie alimentară, pentru 30 de minute.
Amestecă în blender ingredientele pentru umplutură.
Unge blatul de lucru cu puțin ulei de măsline. Ia fiecare foaie de aluat, întinde-o în strat cât mai subțire cu sucitorul, apoi, folosind palmele, trage foaie pentru a se subția și mai tare.
Așază umplutura în strat subțire, apoi rulează foaia de aluat.
Într-un vas potrivit pentru cuptor, așază ruloul obținut în cercuri concentrice, de la mijloc spre exterior.
Repetă pașii cu a doua folie de aluat.
Unge cu puțin ulei de măsline și, opțional, presară zahăr brut deasupra.
Tava intră la cuptor, la 200 de grade Celsius, pentru 40 de minute.
Exteriorul va fi crocant. Dacă preferi un rezultat mai moale, însiropează învârtita cât este caldă.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei