Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Folosind blenderul, zdrobește bananele.
Taie mango cuburi și adaugă-le în blender. Adaugă uleiul de nucă de cocos și sucul de lămâie dacă ai optat pentru el, amestecă din nou.
Transferă fructele într-un bol și încorporează iaurtul grecesc, adăugând fulgii de ciocolată dacă ai optat pentru ei.
Pune în forme de înghețată și dă la congelator pentru minim 5-6 ore (de preferat peste noapte). În cazul în care vrei să eviți formarea cristalelor de gheață, toarnă înghețata într-o caserolă potrivită pentru congelator. Scoate preparatul din congelator o dată la 30 de minute (de 2/3 ori), amestecă bine, lasă înapoi în congelator.
Poți înlocui uleiul de cocos cu o jumătate de avocado copt sau cu 3 linguri de fulgi de nucă de cocos lăsați în apă timp de 10 minute.
0 0 votes Acordă o notă rețetei