Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Înghețată de ciocolată cu cartof dulce

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Hidratează nucile caju în apă fierbinte timp de 1 oră sau peste noapte, la frigider.

Pasul 2:

Curăță și taie cartofii dulci în bucăți mici, apoi fierbe-i până se înmoaie, aproximativ 15 minute. Apoi scurge-i de apă și lasă-i la răcit.

Pasul 3:

Într-un blender, amestecă nucile caju și partea groasă din conserva de lapte de cocos (dacă o scoți cu grijă din frigider, vei vedea că ea este separată de partea lichidă).

Pasul 4:

Adaugă restul ingredientelor și amestecă bine cu ajutorul blenderului.

Pasul 5:

Toarnă crema într-un vas potrivit pentru congelator. Depozitează la congelator și amestecă din 30 în 30 de minute de 2, 3 ori. Înghețata stă în total la congelator cel puțin 3 ore.

Pasul 6:

Înainte de a consuma, lasă câteva minute la temperatura camerei.

Tips & Tricks

În cazul în care există alergii în acest sens, înlocuiește caju cu nuci, migdale sau semințe de dovleac.

Rețetă de înghețată la minut pentru nerăbdători: amestecă într-un blender 100g banană congelată, 200g de căpșuni/zmeură congelată, 1 linguriță ulei de cocos, 100g iaurt vegetal.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments