Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Hidratează nucile caju în apă fierbinte timp de 1 oră sau peste noapte, la frigider.
Curăță și taie cartofii dulci în bucăți mici, apoi fierbe-i până se înmoaie, aproximativ 15 minute. Apoi scurge-i de apă și lasă-i la răcit.
Într-un blender, amestecă nucile caju și partea groasă din conserva de lapte de cocos (dacă o scoți cu grijă din frigider, vei vedea că ea este separată de partea lichidă).
Adaugă restul ingredientelor și amestecă bine cu ajutorul blenderului.
Toarnă crema într-un vas potrivit pentru congelator. Depozitează la congelator și amestecă din 30 în 30 de minute de 2, 3 ori. Înghețata stă în total la congelator cel puțin 3 ore.
Înainte de a consuma, lasă câteva minute la temperatura camerei.
În cazul în care există alergii în acest sens, înlocuiește caju cu nuci, migdale sau semințe de dovleac.
Rețetă de înghețată la minut pentru nerăbdători: amestecă într-un blender 100g banană congelată, 200g de căpșuni/zmeură congelată, 1 linguriță ulei de cocos, 100g iaurt vegetal.
0 0 votes Acordă o notă rețetei