Drob de vinete și dovlecel
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Hidratează fisticul pentru cel puțin 5 ore.
Mărunțește fisticul cu ajutorul blenderului, amestecă-l cu iaurtul și mierea. Dacă optezi pentru a înlocui iaurtul, alege o variantă bogată în grăsimi pentru a vă bucura de o textură plăcută a preparatului.
Toarnă amestecul în forme de înghețată sau pahare de înghețată.
Presară fistic pe deasupra și pune la congelator pentru minim 2 ore.
Nucile sunt alimente care pot provoca reacții alergice severe. Prin urmare, în cazul în care consideri că o astfel de reacție ar putea apărea, consultă medicul alergolog înainte de a le introduce în dieta urmașului. Factori de risc pe care trebuie să îi iei în considerare includ: existența dermatitei atopice, a astmului, existența altor alergii anterior constate și, într-o măsură restrânsă, rude apropiate cu alergii alimentare.
Nutrienții regăsiți variază de la un tip de nucă la altul. Astfel:
Cele mai moi nuci sunt nucile caju. Astfel că, atunci când începeți să oferiți nucile ca atare, puteți opta pentru caju întrucât ele vor fi mai ușor de mestecat. Alte nuci cu o textură puțin mai moale sunt: migdalele, fisticul, nucile Macadamia.