Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Amestecă iaurtul de băut cu mierea.
În boluri, toarnă iaurtul și adaugă deasupra fulgii de porumb și de hrișcă și nucile.
Opțional, presară câțiva fulgi de cocos deasupra și un praf de scorțișăară, pentru un plus de aromă.
Pentru urmașii începători, râșnește nuca și lasă fulgii de porumb la înmuiat în iaurt pentru 10 minute. Aceste alimente pot crește riscul apariției înecului atunci când sunt prezentate în forma lor naturală. Dacă vrei să omiți modificările legate de formă, asigură-te că introduci aceste alimente separat și că urmașul le-a consumat cu succes individual. În general, micii gurmanzi sunt pregătiți pentru astfel de texturi după vârsta de doi ani, atunci când stau răbdători la masă, când consumă alimentele stând pe loc, dar știu și să scuipe bucățile care li se par greu de gestionat.
0 0 votes Acordă o notă rețetei