Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 30 minute
Lasă quinoa la hidratat în apă călduță cât să o acopere bine pentru 10 minute.
Deschide cuptorul la 180 de grade Celsius, funcția cu ventilație.
Scurge apa din quinoa, amestecă restul ingredientelor (fără iaurt și căpșuni).
Unge hârtia de copt cu puțin ulei și așaz-o pe o tavă. Cu ajutorul unei linguri, întinde compoziția în tavă într- un strat de 0,5cm.
Lasă totul la cuptor 10 de minute (până devine maro închis).
Rupe quinoa în bucăețele, serviți cu iaurt și căpșuni proaspete.
Poți păstra quinoa crocantă într-un recipient închis ermetic până la 5 zile. Luați-o cu voi în parc pe post de gustare sau consumați-o dimineața atunci când vă
este poftă de lapte cu cereale.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei