Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Iaurt cu quinoa crocantă și căpșuni

Durata Preparare: 30 minute

Ingrediente:

Iaurt - 450 grame
Quinoa - 90 grame
Fulgii de nucă de cocos - 3 linguri
Ulei de cocos - 1 linguri
Unt de arahide - 3 linguri
Sirop de arțar - 1 linguri
Scorțișoară (Ceylon) - 1/2 lingurițe
Căpșuni - grame

Pași:

Pasul 1

Lasă quinoa la hidratat în apă călduță cât să o acopere bine pentru 10 minute.

Pasul 2

Deschide cuptorul la 180 de grade Celsius, funcția cu ventilație.

Pasul 3

Scurge apa din quinoa, amestecă restul ingredientelor (fără iaurt și căpșuni).

Pasul 4

Unge hârtia de copt cu puțin ulei și așaz-o pe o tavă. Cu ajutorul unei linguri, întinde compoziția în tavă într- un strat de 0,5cm.

 

Pasul 5

Lasă totul la cuptor 10 de minute (până devine maro închis).

Pasul 6

Rupe quinoa în bucăețele, serviți cu iaurt și căpșuni proaspete.

Tips & Tricks

Poți păstra quinoa crocantă într-un recipient închis ermetic până la 5 zile. Luați-o cu voi în parc pe post de gustare sau consumați-o dimineața atunci când vă
este poftă de lapte cu cereale.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments