Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Taie fiecare avocado în jumătate, scoate pulpa cu o lingură și îndepărtează sâmburele. Pisează până formezi o pastă, adaugă puțină sare și puțin piper.
Toacă menta. Combină iaurtul grecesc într-un bol cu menta tocată. Dacă iaurtul este prea gros, adaugă puțină apă rece pentru a-l subția și amestecă bine.
Taie halloumi în felii subțiri, dar destul de groase încât să nu se rupă în timpul gătitului.
Amestecă curry și mierea într-un bol. Pune feliile de halloumi în amestecul de sos și acoperă-le complet cu acesta.
Prăjește halloumi într-o tigaie la foc mediu spre mare timp de 3-4 minute pe fiecare parte, sau până când se caramelizează și capătă o culoare maronie, dar fără a se arde.
Prăjește ușor tortillas într-o tigaie uscată până devin calde și ușor crocante. Le poți prinde cu o scobitoare pentru a se coace direct în formă de taco și le prăjești pe fiecare parte.
Asamblează taco-urile adăugând avocado, apoi adaugă rucola și halloumi pe fiecare tortilla.
Adaugă sosul de iaurt cu mentă deasupra și semințele de rodie.
Poți înlocui tortilla cu 8 cercuri făcute cu gura unei căni mari, din 3 lipii integrale și curry cu sumac.
0 0 votes Acordă o notă rețetei