Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 15 minute
Pune într-un blender curmalele, untul de arahide și 100ml apă și amestecã până se formează o pastă subțire.
Într-un bol amestecã ovăzul, nucile, semințele, fructele uscate, apoi toarnã pasta de curmale pentru a se lega
conținutul.
Întinde într-o tavă pe foaie de copt și bagã la cuptorul preîncălzit la 160 grade, timp de 40 minute.
Din 10 în 10 minute întoarce granola de pe o parte pe alta, ca să nu se ardă.
Se poate păstra în recipiente închise ermetic 5-7 zile.
Acestea pot fi cerealele voastre de casă. Le puteți personaliza după propriul gust, adăugânt fulgi de nucă de cocos, extras de vanilie sau carob. Ele nu reprezintă un risc de înec pentru cei mici atunci când s-au înmuiat în lapte, însă pentru urmașii cu vârste mai mici, pune toate ingredientele uscate într-o pungă și treci de mai multe ori peste ele, cu putere, cu un sucitor.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei