Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Toarnă iaurtul într-un bol.
Adaugă granola Granola cu nuci şi banane şi amestecă.
Dacă vrei ca preparatul să fie mai moale, așteaptă 10 minute înainte de a consuma.
Probiotice, prebiotice, sinbiotice, ok, dar ce înseamnă toate acestea? Într-o serie de cuvinte academice: probioticele sunt bacterii vii care se regăsesc în diferite alimente sau suplimente și care pot prezenta numeroase beneficii pentru sănătate (spre exemplu, menținerea echilibrului florei intestinale, adjuvant în tratamentul diareei); prebioticele provin din carbohidrați (fibre) pe care organismul uman nu îi digeră, dar care hrănesc probioticele și susțin activitatea lor; Sinbioticele sunt produse care conțin atât pro, cât și prebiotice. Mai simplu spus: avem PREbiotice, adică ceva ce PREcedă activitatea probioticelor și acționează ca un fel de combustibil pentru ei; avem PRObioticele care sunt PRO bacterii din organism; apoi avem SINbiotice, unde probioticele și prebioticele nu mai trăiesc SINgure. Probiotice putem găsi în iaurt, chefir, varză murată, iar prebiotice în banană, ovăz, ceapă, usturoi și altele.
0 0 votes Acordă o notă rețetei