Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Granola cu castane

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Spală bine castanele și aruncă apa.

Pasul 2:

Pune-le din nou în apă și lasă-le pentru 30 de minute. La sfârșit, aruncă și această apă.

Pasul 3:

Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius.

Pasul 4:

Crestează castanele, fără a le înjumătăți.

Pasul 5:

Pune 200 ml de apă într-o tavă, adaugă castanele și mai lasă-le 15 minute, după care bagă tava la cuptor pentru 30 de minute.

Pasul 6:

Amestecă-le odată la 5 minute, deoarece apa se va evapora.

Pasul 7:

Decojește-le înainte de a le folosi.

Pasul 8:

Preîncăzește cuptorul la 180 de grade Celsius, funcția cu ventilație.

Pasul 9:

Într-o tavă pune fulgii de ovăz, semințele de floarea soarelui. Presară peste scorțișoara și ghimbirul ras.

Pasul 10:

Amestecă uleiul de cocos cu pireul de mere (un măr mare blenduit bine), apoi pune-le deasupra ingredientelor din tavă și amestecă bine.

Pasul 11:

Dă la cuptorul preîncălzit pentru 25 de minute, amestecând tot la 10 minute. Toacă castanele.

Pasul 12:

Scoate din cuptor și lasă la răcit, adaugând apoi castanele și merișoarele. Servește cu lapte sau iaurt.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments