Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Spală bine castanele și aruncă apa.
Pune-le din nou în apă și lasă-le pentru 30 de minute. La sfârșit, aruncă și această apă.
Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius.
Crestează castanele, fără a le înjumătăți.
Pune 200 ml de apă într-o tavă, adaugă castanele și mai lasă-le 15 minute, după care bagă tava la cuptor pentru 30 de minute.
Amestecă-le odată la 5 minute, deoarece apa se va evapora.
Decojește-le înainte de a le folosi.
Preîncăzește cuptorul la 180 de grade Celsius, funcția cu ventilație.
Într-o tavă pune fulgii de ovăz, semințele de floarea soarelui. Presară peste scorțișoara și ghimbirul ras.
Amestecă uleiul de cocos cu pireul de mere (un măr mare blenduit bine), apoi pune-le deasupra ingredientelor din tavă și amestecă bine.
Dă la cuptorul preîncălzit pentru 25 de minute, amestecând tot la 10 minute. Toacă castanele.
Scoate din cuptor și lasă la răcit, adaugând apoi castanele și merișoarele. Servește cu lapte sau iaurt.
0 0 votes Acordă o notă rețetei