Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pentru o carne fragedă, feliază carnea și las-o la marinat în iaurt pentru câteva ore bune, chiar peste noapte.
Spală legumele, curăță-le de coajă și feliază-le.
Pornește cuptorul la 190 de grade Celsius.
Condimentează carnea cu sare, piper, boia, rozmarin, cimbru, dafin.
Pune într-o tavă, la bază, morcovi tăiați rondele, ardeii fâșii, ceapa julienne, apoi feliile de carne și printre ele cartofii
tăiați în 4 și cățeii de usturoi.
Pune peste preparat o cană cu apă, apoi acoperă tava cu hârtie de copt udată cu puțină apă. Totul intră la cuptor, la
190 de grade Celsius, pentru 45 minute.
Scoate hârtia de copt și mai lasă 5-10 minute să se rumenească, poți folosi și funcția cu ventilație, dacă este nevoie.
Taie legumele astfel încât acestea să aibă forma potrivită etapei în care urmașul se află. Pentru un mic gurmand aflat la începutul diversificării, bucățile mai mari vor fi mai ușor de consumat pe cont propriu (includem în această mențiune și carnea pe care o poți oferi tocată mărunt sau felii mari). După împlinirea vârstei de 9-10 luni, oferă bucăți mai mici, care să poată fi prinse cu degetul mare și degetul arătător.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei