Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius.
Taie somonul în cuburi de dimensiuni egale. Pisează usturoiul. Prepară marinada din sos de soia, usturoi, coajă de lămâie, usturoiul, condimentele și un pic de ulei. Pune cuburile de somon în marinadă și lasă-le la marinat pentru 5–10 minute.
Spală ardeiul gras și taie-l în bucăți mari și egale. Taie lămâia în fâșii subțiri, astfel încât să poată să se curbeze ușor.
Umezește bețele de frigărui pentru a preveni arderea lor în cuptor. Alternează pe bețe de frigărui cuburile de somon, fâșiile de lămâie și bucățile de ardei, asigurându-te că toate ingredientele sunt de dimensiuni egale pentru a se coace uniform.
Așază frigăruile într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și coace-le în cuptor pentru 15–20 de minute sau până când somonul este complet gătit.
Gătește orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Verifică după 10-12 minute dacă somonul este gătit, mai ales dacă ai tăiat cuburile mai mici.
Ornează frigăruile cu pătrunjel proaspăt și servește-le cu orez.
0 0 votes Acordă o notă rețetei