Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Fasole rustică cu cașcaval la cuptor

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius.

Pasul 2:

Toacă ceapa și ardeiul, pisează usturoiul, apoi înăbușeşte-le într-o tigaie, cu o lingură de ulei de măsline și o lingură de apă.

Pasul 3:

După 2-3 minute, adăugă roșiile și fasolea scursă și lasă pentru 8-10 minute să fiarbă la foc mic. Condimenteazã cu sare, piper, lâmâie, pătrunjel și opțional, fulgi de chilli.

Pasul 4:

Într-o tavă potrivită pentru cuptor, toarnă compoziția peste care presară din belșug cașcavalul dat prin răzătoare. Tava intră la cuptor  pentru 10 minute. Dacă ai optat pentru a adăuga feliile de prosciutto, lasă-le și pe acestea la cuptor, odată cu fasolea.

Pasul 5:

Serveşte cu murături.

Tips & Tricks

Folosind diferite tipuri de fasole, poți modifica gustul acestui preparat. Spre exemplu, fasolea pinto va aduce un mai puternic în farfurie.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments