Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 15 minute
Curăță și dă pe răzătoare dovlecelul. Pune la scurs în strecurătoare cu puțină sare.
Amestecă brânza de vaci telemeaua mărunțită bine. Adaugă sare, piper, mărar și pătrunjel.
Bate oul, amestecă-l cu iaurtul și usturoiul dat prin răzătoare.
Într-o tavă unsă cu puțin unt sau ulei, pune un strat de dovlecei, unul de brânză și repetă.
Pe ultimul strat de dovlecei, pune, dacă doreşti, feliile de roșii sau pastă de roșii și acoperã cu sosul de iaurt și
ou.
Bagã la cuptorul preîncălzit la 200 grade pentru aproximativ 30 minute, până se rumenesc frumos.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei