Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pregătește lipiile. Taie două triunghiuri pentru a forma ochii și un cerc mare în locul gurii.
Dă dovleacul plăcintar prin răzătoare.
Într-o tigaie încăpătoare (să poate fi așezată o lipie), călește dovleacul în 2 linguri de ulei de măsline și 25ml apă. Dacă ai optat pentru ciuperci, toacă-le mărunt și adaugă-le împreună cu dovleacul.
Dă focul la mic și amestecă ocazional. Adaugă condimentele (nucșoară, curry, sare, piper, dacă ai optat pentru varianta sărată sau vanilie și nucă de cocos dacă ai optat pentru cea dulce).
Când dovleacul plăcintar este gata, transferă-l într-un bol.
Bate un ou. Adaugă o treime din cantitatea de cheddar dacă ai optat pentru el. Completează tigaia cu o lingură de ulei. Gătește în tigaie. Presară deasupra lui o treime din cantitatea de dovleac.
Când oul este gătit pe partea care atinge tigaia, așază deasupra lipia. Întoarce și gătește și pe partea opusă. Folosește o farfurie pentru a întoarce mai ușor.
0 0 votes Acordă o notă rețetei