Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius, funcția cu ventilație. Spală și taie lămâia felii. Spală și curăță peștele.
Condimentează peștele cu sare, piper și rozmarin, apoi pune-l într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Pune feliile de lămâie din loc în loc peste pește. Dă la cuptor pentru 25 minute, până când o peștele este bine făcut.
Spală frunzele de spanac și căpșunile sau afinele, apoi taie fructele în 2 sau în 4, lăsându-le deoparte într-un bol.
Curăță și taie ceapa felii, și gătește-o în unt până când se înmoaie și devine translucidă. Adaugă o linguriță de miere și 2 linguri de oțet balsamic.
Lasă amestecul să dea 1-2 clocote, apoi oprește focul și toarnă-l cald peste salată.
Curăță bine peștele de oase și amestecă bucăți din el în salată. Optează pentru căpșuni coapte, moi. Lasă acest preparat pe tăvița urmașului și bucurați-vă împreună de masă.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei