Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Doradã la cuptor și salata de spanac cu căpșuni și sos de ceapă

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius, funcția cu ventilație. Spală și taie lămâia felii. Spală și curăță peștele.

Pasul 2:

Condimentează peștele cu sare, piper și rozmarin, apoi pune-l într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Pune feliile de lămâie din loc în loc peste pește. Dă la cuptor pentru 25 minute, până când o peștele este bine făcut.

Pasul 3:

Spală frunzele de spanac și căpșunile sau afinele, apoi taie fructele în 2 sau în 4, lăsându-le deoparte într-un bol.

Pasul 4:

Curăță și taie ceapa felii, și gătește-o în unt până când se înmoaie și devine translucidă. Adaugă o linguriță de miere și 2 linguri de oțet balsamic.

Pasul 5:

Lasă amestecul să dea 1-2 clocote, apoi oprește focul și toarnă-l cald peste salată.

Tips & Tricks

Curăță bine peștele de oase și amestecă bucăți din el în salată. Optează pentru căpșuni coapte, moi. Lasă acest preparat pe tăvița urmașului și bucurați-vă împreună de masă.

Te-ar putea interesa si ...

Porumb copt

0 0 votes Acordă o notă rețetei

Somon umplut

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments