Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Dă drumul cuptorului la 220 de grade Celsius, funcția cu ventilație.
Într-o oală, pune apa, turmericul, usturoiul și sarea la fiert. Când apa a dat în clocot, adaugă mălaiul.
Fierbe conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Dacă ai ales mălai rapid, este suficient să îl fierbi 3-4 minute la foc mediu, amestecând ocazional.
Toarnă mămăliga obținută pe o hârtie de copt. Acoperă cu o altă hârtie de copt stropită cu puțin ulei. Nivelează cu sucitorul până ajunge în strat subțire. Poți nivela mămăliga și cu ajutorul unei linguri unse cu puțin ulei.
Opțional, presară telemea mărunțită.
Tava intră la cuptor pentru 35 de minute, până când bucăți de mămăligă sunt puțin arse.
Lasă la răcit puțin, apoi taie crutoanele cu ajutorul unui cuțit sau rupe-le în bucăți.
Variază condimentele folosite și transformă aceste crutoane într-o gustare crocantă. Le poți savura cu un sos de iaurt sau guacamole.
0 0 votes Acordă o notă rețetei