Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Crispy și salatã de sfeclă cu feta și oțet balsamic

Durata Preparare: 15 minute

Ingrediente:

Sfeclă roșie - 1 bucăți
Brânză feta - 100 grame
Oțet balsamic - mililitri
Semințe (susan, floarea soarelui, dovleac etc) - 20 grame
Morcovi - 1 bucăți
Pătrunjel - 1/4 legatura

Pași:

Pasul 1

Taie sfecla cuburi, felii subțiri sau bucățile pe hârtie de copt, stropește-le cu puțin ulei de măsline și sare. Vor sta
la cuptor, la 200 de grade Celsius, timp baghețele pentru degețele. Pune de 35-50 de minute (în funcție de grosimea lor; sunt gata când le poți înțepa ușor cu o furculiță). Pe aceeași tavă, poți pune un morcov tăiat la fel.

Pasul 2

Când acestea sunt aproape gata, în ultimele 5 minute, aruncă în tavă și 20g de semințe de dovleac.

Pasul 3

Adăugã puțină sare, oțet balsamic și puțin ulei măsline și amestecã.

Pasul 4

Rãzuieşte deasupra brânzã feta.

Pasul 5

Serveşte alãturi de crispy de pui.

Tips & Tricks

N-a mai rămas nicio bucată de crispy? Taie felii subțiri 300g de ciuperci brune, amestecă-le cu o lingură plină de pesmet, o linguriță de usturoi, o linguriță de pătrunjel și o lingură de suc de lămâie. Gătește-le în aceeași tavă cu sfecla. Poți forma un „recipient” separat dintr-o hârtie de copt diferită de cea a sfeclei
(să nu se amestece aromele).

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments