Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 15 minute
Taie sfecla cuburi, felii subțiri sau bucățile pe hârtie de copt, stropește-le cu puțin ulei de măsline și sare. Vor sta
la cuptor, la 200 de grade Celsius, timp baghețele pentru degețele. Pune de 35-50 de minute (în funcție de grosimea lor; sunt gata când le poți înțepa ușor cu o furculiță). Pe aceeași tavă, poți pune un morcov tăiat la fel.
Când acestea sunt aproape gata, în ultimele 5 minute, aruncă în tavă și 20g de semințe de dovleac.
Adăugã puțină sare, oțet balsamic și puțin ulei măsline și amestecã.
Rãzuieşte deasupra brânzã feta.
Serveşte alãturi de crispy de pui.
N-a mai rămas nicio bucată de crispy? Taie felii subțiri 300g de ciuperci brune, amestecă-le cu o lingură plină de pesmet, o linguriță de usturoi, o linguriță de pătrunjel și o lingură de suc de lămâie. Gătește-le în aceeași tavă cu sfecla. Poți forma un „recipient” separat dintr-o hârtie de copt diferită de cea a sfeclei
(să nu se amestece aromele).
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei